Dissolutie beste recycletechniek

TNO, &Flux en CE Delft hebben in opdracht van Provincie Zuid-Holland het rapport “Toekomstbestendige koolstofstromen in de Zuid-Hollandse industrie” opgesteld. In dit baanbrekende rapport zijn verschillende recycletechnieken onderzocht. Ten opzichte van de technieken pyrolyse en mechanische recycling geeft dissolutie de beste resultaten. Dissolutie is net als mechanische recycling qua CO2 footprint de beste oplossing én levert een hoge kwaliteit. De bevindingen in dit wetenschappelijke onderzoeksrapport bevestigen de hypothese van OBBOTEC SPEX. OBBOTEC zal hun dissolutietechniek blijven verfijnen om zo te blijven werken aan duurzame oplossingen!

De onderzoeksrapporten zijn hier te lezen.

Wil je meer informatie over de recycletechnieken van OBBOTEC?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.