Afvalfonds lanceert “de plastic wijzer” bij OBBOTEC

Het was een voorrecht om de lancering van de Plastic Wijzer van Stichting Afvalfonds Verpakkingen te mogen hosten op onze OBBOTEC – SPEX advanced plastic recycling plant. De Plastic Wijzer roept op tot radicale verandering in de manier waarop met plastic verpakkingen wordt omgegaan. Alleen samen kunnen we dit waarmaken. Veel dank aan alle deelnemers, en in het bijzonder aan: 

Hester Klein Lankhorst Stichting Afvalfonds Verpakkingen, Vivianne Heijnen Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Jaap Wassink Coca-Cola Europacific Partners, Debora van der Zee-Denekamp Unilever, Henk Van Harn Albert Heijn, Aniek Moonen Jonge Klimaatbeweging, Lousie Vet Wageningen University & Research and NIOO-KNAW, Rik Hennink Hordijk, Dolly van den Akker McDonald’s, John Vernooij Omrin, Mark van Waas VNG, Wieger Droogh PreZero Nederland en Fer Klinckhamers Plant One Rotterdam BV.

Foto: Guus Schoonewille

Wil je meer informatie over de recycletechnieken van OBBOTEC?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.