Visiedocument  Afvalfonds onderschrijft dissolutie technologie van OBBOTEC SPEX

Afgelopen dinsdag (27 juni 2023) tijdens het webinar chemisch recyclingprojecten in Nederland stond OBBOTEC met haar SPEX Technologie in de spotlights. Tijdens de webinar lanceerden het Afvalfonds Verpakkingen (AFV), Nedvang en het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) hun Visiedocument Chemische en Fysische Recycling. Hierin wordt toegelicht welke afwegingen worden gemaakt bij de beoordeling van chemische en fysische recyclingroutes.

OBBOTEC is verheugd te zien dat ‘korte loop‘-oplossingen zoals dissolutie de komende jaren nadrukkelijk onderdeel uitmaken van de technologie-mix voor recycling van plastic verpakkingsafval.  OBBOTEC SPEX biedt een hoge kwaliteit en een hoge yield onder een lage milieu-impact.

Lees hier het Visiedocument van Het Afvalfonds

 

Wil je meer informatie over de recycletechnieken van OBBOTEC?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.