OBBOTEC te gast bij event Afvalfonds

Op 20 april was Wouter van Neerbos, directeur van OBBOTEC, spreker op het Spring Event 2023 ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het Afvalfonds Verpakkingen. Wouter was uitgenodigd omdat OBBOTEC een innovatieve technologische oplossing heeft om kunststof te recyclen tot virgin kwaliteit. Dergelijke oplossingen zijn noodzakelijk voor de systeemverandering die nodig is om de klimaatdoelstellingen voor 2030 en verder te halen.

 

Onder leiding van dagvoorzitter Donatello Piras en de directeur van de Stichting Afvalfonds Verpakkingen, Hester Klein Lankhorst, werden verschillende onderwerpen besproken. OBBOTEC dankt het Afvalfonds voor de uitnodiging en Hester Klein Lankhorst in het bijzonder. Het was een eer om spreker te zijn op dit bijzondere jubileumevenement.

Wil je meer informatie over de recycletechnieken van OBBOTEC?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.