SPEX pilot unit commissioned

We zijn trots dat onze SPEX pilot unit “is commissioned” en in gebruik is genomen. De eerste “run” met plastic verpakkingsfolie is succesvol getest. Momenteel doen we testen met harde kunststoffen (HDPE), gevolgd door complexe PolyAls van drankenkartons (laminaten van plastics en aluminium). Deze testen zullen voor het eind van dit jaar afgerond zijn. Volgend jaar zijn we van plan om te bewijzen dat het proces werkt op commerciële grondstoffen en beginnen we met het ontwerpen van de eerste volledige commerciële fabriek, en voeren we een LCA (Life Cycle Assessment) uit voor dit proces. Hiervoor zijn we van plan batches van 100-200 kilogram te produceren voor onze klanten om spuitgiet- en blaastesten uit te voeren.

Wil je meer informatie over de recycletechnieken van OBBOTEC?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.